Bestrating/tuinen

R. Luning, grondwerk, bestratingen en infra kan uw tuin omspitten met een kraan, uw terrassen en gazons aanleggen en uw vijver uitgraven. Grote oppervlaktes leggen we machinaal en de opritten en dergelijke traditioneel.

Grond- en graafwerk

De grond- en graafwerkzaamheden bestaan uit alle voorkomende graafwerkzaamheden als ontgraven van huizen, terreinen bouwklaar maken, grond zeven, kilveren, onderhoud van sloten en levering van zand, grond en grind.

Paarden/manegebakken

R. Luning, grondwerk, bestratingen en infra verzorgt voor particuliere en professionele paardenliefhebbers de aanleg en onderhoud van paarden- en manegebakken, eventueel met geschikte aanmenging van diverse producten.

Grondverzet

We kunnen alle soorten grondverzet uitvoeren, alle soorten en maten machines hebben we in huis. Een klein klusje vinden we net zo leuk als een grote klus !
Tevens wordt de bestrating verzorgd voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.  De grond- en graafwerkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhoud van sloten, grondzeven, kilveren en de levering van zand, grond en grind.