Glasvezel

R. Luning is gespecialiseerd in alle stadia van de aanleg van een glasvezelnetwerk. Van het graafwerk / raketwerk / boorwerk / perswerk / glasvezel blazen tot aan lassen/hassen kunt u bij ons terecht. En zelfs spiegellassen doen we zelf. We kunnen snel schakelen omdat we alles in eigen beheer hebben.

Gestuurd boren

R. Luning, grondwerk, bestratingen en infra heeft een aantal machines voor het gestuurd boren. Deze hebben we ook in eigen beheer inclusief het aan- en afvoeren van bentoniet. Luning heeft diverse vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in gestuurd boren.

waterleiding/electriciteit

R Luning, grondwerk, bestratingen en infra heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van de grond-, weg-, en waterbouw, zo ook in de aanleg van een waterleiding en electriciteit. R. Luning is zeer breed inzetbaar.

Infra

De afgelopen jaren heeft R. Luning, grondwerk, bestratingen en infra veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van infra. Infrastructurele projecten zijn vaak ingewikkeld en dus is specifieke know how van infraprojecten noodzakelijk om een succesvol project te kunnen realiseren voor de opdrachtgever. Dat infra meer is dan een geul graven om er vervolgens bijvoorbeeld kabels in te leggen zal iedereen duidelijk zijn. Infrastructurele projecten zijn een samenspel van goed overleg, plannen en afspraken maken met vaak meerdere partijen zoals bedrijven, gemeentes en provincies.

Omdat er steeds meer en grotere infraprojecten gevraagd worden is de aanwezige ervaring en kennis van R. Luning, grondwerk, bestratingen en infra noodzakelijk voor het slagen van uw projecten. Ook voor de aanleg van infra geldt dat we alle benodigde machines en materiaal zelf in huis hebben.